Blog

De kracht van Mariadistel

in Voeding 10 maart 2019

Voordat de farmaceutische industrie bestond, zocht en vond de mens zijn genezing in de natuur. Al meer dan 2000 jaar wordt Mariadistel gebruikt als medicijn. De werkzame stoffen zitten in de zwarte zaden, waarvan silymarin de meest belangrijke is.

Deze stof is in staat om allerlei gifstoffen te neutraliseren en heeft een zeer positieve werking op onze nieren en lever. Silymarin beschermt de nieren tegen schadelijke stoffen en bevordert het herstellend vermogen van de niercellen. Het wijzigt de externe laag van de levercellen waardoor gifstoffen niet meer binnen kunnen dringen. Ook bevordert het de aanmaak van levercellen waardoor het herstellend vermogen van de lever verhoogd wordt.

Silymarin verlaagt insuline resistentie en vermindert bloedglucose bij diabetes pati├źnten.

Het is een sterk antioxidant, sterker dan vitamine E.

De werkzame stoffen lossen slecht op in water, dus je kunt de zaden het beste vermalen en bijvoorbeeld door je muesli doen.

Mariadistel is ook als supplement verkrijgbaar.

Denk jij dat je lever wel een extra boost kan gebruiken doordat je bijvoorbeeld langdurig medicijnen gebruikt hebt of net geopereerd bent, neem Mariadistel.

Met bioresonantie kan ik meten hoe jouw lijf er voor staat. Wil je meer weten? Bel mij voor informatie of een afspraak op nummer 0655 182 128

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.