Referenties & Recensies

De behandelmethode van Simone klonk mij als muziek in de oren

Rated 5 out of 5
6 april 2023

In 2021 ben ik via een vriendin in contact gekomen met Simone. Ik had nog veel “restverschijnselen ”van een burn-out en wat volgens mijn huisarts eigenlijk wel normaal was en ik moest er maar mee leren leven. Dit was voor mij geen optie om zo vermoeid en lusteloos door het leven te gaan.

De behandelmethode van Simone klonk mij als muziek in de oren, het zou toch niet………

Na een uitgebreid gesprek werd er een behandelplan gemaakt.

Uitgebreid bloed-, ontlasting onderzoek, er bleek van alles mis te zijn in mijn lichaam en jawel, wat ik al vermoedde…LYME!! Dit was in het bloedonderzoek van de huisarts niet aangetoond .

Simone vertelde me dat ik best een zwaar en lang traject in zou gaan, streng dieet, regelmatig IHHT (zuurstoftherapie) en het nemen van supplementen, maar ik was super gemotiveerd om deze, voor mij laatste, kans aan te pakken.

Na een aantal weken/maanden was er resultaat merkbaar, ik kreeg meer energie en weer vertrouwen in mijn lichaam.

De regelmatige controles bij Simone met bloedonderzoek en de IHHT behandelingen bij Diana toonden aan dat er verbetering was.

Ik ga nu om de 4 weken nog voor IHHT en kom regelmatig bij Simone om alles onder controle te houden.

Wat ben ik Simone dankbaar voor alles wat zij voor mij heeft gedaan, mijn mooie leven heb ik grotendeels terug en kan deze therapie een ieder aanbevelen!!

Karen

Na ongeveer 4 maanden merkte ik al een wereld van verschil!

Rated 5 out of 5
4 april 2023

Begin 2022 ben ik als jonge verpleegkundige van 22 jaar gediagnosticeerd met Long covid. Na een lang traject bij de fysiotherapie merkte ik enig verschil, maar voor mijn gevoel niet voldoende. In september 2022 ben ik gestart met een traject bij Happy Gut. De combinatie van de zuurstoftherapie en het aanvullen van tekorten in mijn lichaam door middel van natuurlijke producten, hebben ervoor gezorgd dat ik na ongeveer 4 maanden al een wereld van verschil merkte! Ik voel mij weer als voor mijn long covid!

Carlinda

Ik voel ik mij weer een fit mens die alles aan kan!

Rated 5 out of 5
12 januari 2023

Begin 2022 heb ik een afspraak gemaakt met Simone ivm vermoeidheidsklachten die al jaren voortduurde en volgens de bloedtesten van de huisarts en ziekenhuis waren alle waarden oké. Toch bleef ik hier last van houden en heb in 2021 ook een burnout gekregen wat de vermoeidheid alleen nog maar verergerde.

Nav de uitgebreide onderzoeken die ik heb gehad via Happy Gut is er een rapport opgesteld waaruit bleek dat mijn bloedwaarden en mijn darmstelsel niet optimaal waren, tevens waren de sporen van de ziekte van lyme in mijn bloed ook activeren dan normaal.

Samen hebben we een behandelplan opgesteld waarin mijn voeding is aangepast en mijn lichaam is versterkt dmv natuurlijke supplementen. Daarnaast heb ik ook zuurstof therapie gehad wat een positief effect had op mijn gehele lichaam.

Ik ben 9 maanden in behandeling geweest bij Simone en tot op heden voel ik mij weer een fit mens die alles aan kan.

Mijn dank is groot.

Groeten,

Fabian

Fabian Duursma

De nieuwe eetgewoonten maken nu deel uit van onze normale leven.

Rated 5 out of 5
7 september 2022

Al jarenlang heb ik problemen met mijn digestief systeem en na meerdere artsen, immunologen en allergisten in NYC, kwam ik bij Simone, een oud klasgenoot, terecht. Afgelopen Juli ben ik gestart met het behandelingsplan dat Simone me heeft voor geschreven: lactose, gluten en granen vrij en koolhydraat arm.

Geweldige recepten en tips, makkelijk te volgen en te maken. Binnen een paar weken begon ik me al veel beter te voelen en was ook nog eens 6 kilo (in 4 weken afgevallen).

Mijn familie at lekker mee (alleen voor mijn active 17 jarige zoon voegde ik extra koolhydraten toe). Voor mijn man, echter heeft dit dieet plan, samen met dagelijks sporten, zijn cholesterol naar een all time low gebracht. Zodanig, dat hij naar lange tijd eindelijk geen medicijnen tegen hoog cholesterol meer hoeft te gebruiken.

We zijn van plan om gewoon door te gaan met dezelfde eet instructies, die nu deeluitmaken van onze normale eetgewoonten.

Simone hartelijk dank voor je goede begeleiding en instructies. Tot gauw,

Karin Boerkamp

Het traject is breed aangepakt met goed resultaat

Rated 5 out of 5
29 augustus 2022

Via via ben ik bij Simone terecht gekomen omdat ik last had van warmte urticaria en erg vermoeid was. Voor de warmte urticaria was ik eerder bij een allergoloog geweest, maar daar kreeg ik alleen maar antihistaminica voorgeschreven terwijl ik liever op zoek ging naar de oorzaak. Na veel verschillende testen kwamen we er o.a. achter dat ik een aantal voedselallergieën had en dat mijn cortisol niet op orde was. Het traject is breed aangepakt d.m.v. het uitsluiten van gluten, koemelk en kippenei eiwit en het inzetten van diverse therapieën (infrarood, lichttherapie en IHHT) en verschillende supplementen. De warmte urticaria heb ik nooit meer gehad en geleidelijk aan werd mijn vermoeidheid ook beter en hoef ik geen middagdutjes meer te doen. Na bijna een jaar in therapie te zijn geweest voel ik mij weer topfit en ben ik ook nog eens 5 kilo afgevallen door een gezondere levensstijl. Ik ben echt superblij dat ik dit traject gevolgd heb. Simone is daarbij een erg betrokken en deskundige therapeut, met een hoop positieve energie!

Liane Meijer

Een aanrader voor iedereen!

Rated 5 out of 5
18 januari 2022

Na heel veel behandelingen geprobeerd te hebben, waardoor ik soms maar heel kort opknapte, ben ik uiteindelijk bij Simone terecht gekomen en ervaar ik een stijgende lijn in mijn herstel. 8 jaar geleden kreeg ik de diagnose ziekte van Lyme. Hierdoor ben ik er achter gekomen dat je dit breed moet aanpakken voor enig herstel, ontgiften, immuunsysteem versterken etc. Bij Simone ben je hierdoor aan het juiste adres, zijn verschillende aanpakken mogelijk in haar therapieplan.

Voor mensen met de ziekte van Lyme kan ik uit eigen ervaring zeggen: elke behandelaar zegt dat ze je kunnen helpen maar bij Simone maakt ze haar woorden waar in daden. Een aanrader voor iedereen die aan zijn gezondheid wil werken en weer fitter in het leven wil staan.

Anneke

Soms is er alleen een tolk nodig.

Rated 5 out of 5
23 december 2021

Na een leven lang mezelf proberen aan te passen aan mijn omgeving, een diagnose ASS (waarbij o.a. klachten als snel overprikkeld en altijd een vol hoofd), kwam ik via een vriendin bij Simone terecht.

Simone heeft me laten zien wat de oorzaak is van mijn klachten. Het werd al snel rustiger in mij hoofd. Ook ben ik stressbestendiger, minder vermoeid en vrolijker. Dit zou ik iedereen gunnen!!! Voor mij is dit nog maar het begin (nu 2 maanden bezig), maar op dit moment voel ik veel dankbaarheid voor de kennis en bevlogenheid van Simone en haar collega’s! Het is alsof ik de taal heb gevonden om met mijn lichaam te communiceren. Soms is er alleen een tolk nodig.

Ciska Beens

Ben heel blij met het bereikte resultaat. Bedankt Simone.

Rated 5 out of 5
8 februari 2021

Na het ontbijt, na de lunch, na de warme maaltijd. Ik wil maar een ding.

Op de bank gaan liggen onder een dekentje en slapen.

Is dit het dan na 41 jaar werken?

Via mijn nicht in contact gekomen met Simone Meijer. De orthomoleculair therapeut had het vrij vlot bij het rechte eind.

Ik knapte zienderogen op. De bank had ik niet meer nodig voor mijn dutjes.

Had mijn leven weer terug. Energie genoeg om weer van alles te ondernemen.

Ben heel blij met het bereikte resultaat. Bedankt Simone.

Anneke

Het was absoluut de moeite waard en ik prijs Simone aan bij wie het maar wil horen.

Rated 5 out of 5
8 februari 2021

Via de website van Delphin Balance kwam ik terecht bij Simone. Het is een van mijn beste beslissingen ooit geweest. Ik kwam met chronische vermoeidheidsklachten, een hoop lichamelijke klachten en ook een hoop overgewicht aan bij Simone in oktober 2018. Nu, ruim 2 jaar verder, ben ik na veel pillen, poeders, onderzoekjes, drankjes, aangepaste eetgewoonten en vooral na een heleboel goede adviezen een fit en veel slanker mens. Het was absoluut de moeite waard en ik prijs Simone aan bij wie het maar wil horen.

Simone zelf is een energieke, vrolijke, erg leuke vrouw, die door haar tomeloze inzet en behoefte aan altijd verder gaand onderzoek naar oorzaak en gevolg iemand is die doordringt tot de kern van de problemen/klachten die je hebt. En dat is een unicum in deze snelle, maar vooral vluchtige wereld!!

Simone dank daarvoor.

Fenje

Ik heb veel gehad aan de begeleiding, de kennis en de gedrevenheid van Simone.

Rated 5 out of 5
8 februari 2021

Al een flinke tijd had ik toenemend last van darm- en buikpijnklachten en een gebrek aan energie. Een darm- en bloedonderzoek via de huisarts gaf geen duidelijke verklaring voor de klachten en ik kreeg de diagnose PDS. Vanuit de overtuiging dat er meer te meten en te onderzoeken moest zijn, kwam ik via-via bij Simone terecht. Na een prettig en uitgebreid telefoongesprek waarin Simone de hulpvraag verhelderde, volgde op basis van een aantal ingevulde formulieren een intake waarin Simone alle mogelijkheden tot onderzoek uitgebreid uitlegde. Ik besloot tot een uitgebreid en volledig onderzoek. Dit brengt de nodige kosten met zich mee, maar ik heb ervaren dat een uitgebreide analyse een ontzettend waardevolle opmaat is om je gezondheid grondig aan te pakken. In een uitgebreid rapport kwam het nodige aan het licht. Een forse glutenintolerantie bleek een belangrijke oorzaak te zijn voor mijn verstoorde darmflora, de buikpijn en het gebrek aan energie. Na een intensief traject, waarin ik al snel verbetering merkte, was ik na een half jaar klachtenvrij en had ik weer volop energie.

Simone verstaat de kunst om ingewikkelde materie te vertalen in begrijpelijke taal en concrete tips en adviezen. Om je voedings- en leefpatroon ineens zó rigoureus aan te moeten passen is een ingrijpend proces, maar Simone blijft in contact, moedigt aan, maar remt ook af als het nodig is. Ik heb veel gehad aan de begeleiding, de kennis en de gedrevenheid van Simone. Ze gaat voor het optimale resultaat en haar betrokkenheid is groot. Ik ben ontzettend blij met de inzichten die ik heb gekregen en met het uiteindelijke resultaat

Nynke
5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 22 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Schrijf hieronder jouw recensie