Referenties & Recensies

Jichtvrij dankzij Simone

3 april 2024

Al jarenlang leed ik aan jichtaanvallen. Vooral in de vakantieperiodes en met de jaren werden de aanvallen steeds pijnlijker en medicijnen hielpen steeds minder.

Toen kwam ik in contact met Simone. Zij beloofde me dat er wel degelijk iets aan jicht te doen was, en dat ze me kon helpen. Eerlijk gezegd was ik sceptisch, maar ik besloot het een kans te geven.

We maakten een afspraak en bespraken mijn klachten. Simone gaf me uitgebreid voedingsadvies en stelde onder andere een detoxkuur voor. Al na een paar maanden merkte ik verschil en ben al ruim twee jaar helemaal jichtvrij!

Ik ben ontzettend blij met de begeleiding van Simone. Ze heeft me niet alleen van mijn jicht afgeholpen, maar ze heeft me ook geleerd hoe ik mijn gezondheid kan verbeteren. Dankzij haar kan ik nu weer zonder zorgen genieten van mijn vakanties.

Pluspunten:

– Eerlijke en duidelijke uitleg

– Persoonlijke begeleiding

– Effectieve behandeling

– Duurzame resultaten

Minpunten:

– De detoxkuur was best pittig

– Je moet zelf gedisciplineerd zijn

Conclusie:

Ik ben Simone ontzettend dankbaar voor haar hulp. Als je last hebt van jicht, raad ik je ten zeerste aan om contact met haar op te nemen.

Rob

Long Covid

5 maart 2024

In okt 22 werd ik gediagnosticeerd met Long Covid. 5 maanden heb ik met een hartslag van 130 op de bank gelegen. Het enige wat ik regulier kreeg was fysiotherapie en ergotherapie. Door een operatie kwam ik erachter dat zuurstof mij energie gaf. Ik kwam bij Simone terecht. Vanuit de intake direct aan het zuurstof. Mijn energie verbeterde met grote stappen. Naast 2x p/w zuurstof kreeg ik supplementen. Na een aantal maanden kon ik met minder zuurstof behandelingen toe. Nu werken we nog aan mijn cognitieve capaciteiten en deze verbeterd met kleine stapjes. Blij met Simone en Sandra

Marja

Je voelt dat er iets niet goed zit in je lichaam

7 juni 2023

Het begon bij mij een aantal jaar geleden, de structuur van mijn haar veranderde en het viel uit, ik kwam vanuit het niets qua gewicht aan, sliep slecht en had duidelijk minder energie.

Bewust leven, gezonde voeding, genoeg bewegen staan bij mij altijd hoog in het vaandel, dus hoe kan dit dan?

Regulier bloedonderzoek wees niets extreems aan, het zouden de hormonen wel zijn…, mijn leeftijd is 55, hierop heb ik contact opgenomen met Simone want ik voelde mij alles behalve goed.

Sputum, bloed, ontlasting onderzoek wezen uit dat ik veel te weinig rode en witte bloedlichaampjes had, veel actieve afweercellen, ontstekingen, leaking gut, blokkades. Mijn bijnier, nieren, lever werkten niet 100%.

De huisarts gaf bij het zien van dát bloedonderzoek aan dat er idd veel dingen niet onderzocht worden omdat er een prijskaartje aan hangt maar er veel waarden idd niet goed waren.

Een detox traject volgde bij Simone, voeding, supplementen, Boosterbed, IHHT therapie en levensstijl verandering, voor mij meer rust.

Een aanpak traject, andere supplementen, gerichter als een soort trechter bij de kern van het probleem komen, osteopaat, darmspoelingen, en de IHHT blijft.

Het gaat nu goed, ik voel me goed, heb de balans terug in mijn lichaam, neem meer rust (minder sporten wat ik wel 5/6 keer per week deed), ik slaap goed en droom weer!

Controle, supplementen en IHHT blijven, ook omdat ik dat wil, goed onderhouden van mijn lichaam.

Ongelofelijk hoe mijn bloedbeeld is veranderd, het ziet er vol en rustig uit, ook dat is het bewijs dat het goed gaat!!

Simone en Diana zijn zeer deskundig, lief en prettig in de omgang!

Vaak voel je zelf dat er iets niet goed zit in je lichaam, neem de stap en laat het uitzoeken op naar een gezond en energiek lichaam en geest!

Ellen

De behandelmethode van Simone klonk mij als muziek in de oren

6 april 2023

In 2021 ben ik via een vriendin in contact gekomen met Simone. Ik had nog veel “restverschijnselen ”van een burn-out en wat volgens mijn huisarts eigenlijk wel normaal was en ik moest er maar mee leren leven. Dit was voor mij geen optie om zo vermoeid en lusteloos door het leven te gaan.

De behandelmethode van Simone klonk mij als muziek in de oren, het zou toch niet………

Na een uitgebreid gesprek werd er een behandelplan gemaakt.

Uitgebreid bloed-, ontlasting onderzoek, er bleek van alles mis te zijn in mijn lichaam en jawel, wat ik al vermoedde…LYME!! Dit was in het bloedonderzoek van de huisarts niet aangetoond .

Simone vertelde me dat ik best een zwaar en lang traject in zou gaan, streng dieet, regelmatig IHHT (zuurstoftherapie) en het nemen van supplementen, maar ik was super gemotiveerd om deze, voor mij laatste, kans aan te pakken.

Na een aantal weken/maanden was er resultaat merkbaar, ik kreeg meer energie en weer vertrouwen in mijn lichaam.

De regelmatige controles bij Simone met bloedonderzoek en de IHHT behandelingen bij Diana toonden aan dat er verbetering was.

Ik ga nu om de 4 weken nog voor IHHT en kom regelmatig bij Simone om alles onder controle te houden.

Wat ben ik Simone dankbaar voor alles wat zij voor mij heeft gedaan, mijn mooie leven heb ik grotendeels terug en kan deze therapie een ieder aanbevelen!!

Karen

Na ongeveer 4 maanden merkte ik al een wereld van verschil!

4 april 2023

Begin 2022 ben ik als jonge verpleegkundige van 22 jaar gediagnosticeerd met Long covid. Na een lang traject bij de fysiotherapie merkte ik enig verschil, maar voor mijn gevoel niet voldoende. In september 2022 ben ik gestart met een traject bij Happy Gut. De combinatie van de zuurstoftherapie en het aanvullen van tekorten in mijn lichaam door middel van natuurlijke producten, hebben ervoor gezorgd dat ik na ongeveer 4 maanden al een wereld van verschil merkte! Ik voel mij weer als voor mijn long covid!

Carlinda

Ik voel ik mij weer een fit mens die alles aan kan!

12 januari 2023

Begin 2022 heb ik een afspraak gemaakt met Simone ivm vermoeidheidsklachten die al jaren voortduurde en volgens de bloedtesten van de huisarts en ziekenhuis waren alle waarden oké. Toch bleef ik hier last van houden en heb in 2021 ook een burnout gekregen wat de vermoeidheid alleen nog maar verergerde.

Nav de uitgebreide onderzoeken die ik heb gehad via Happy Gut is er een rapport opgesteld waaruit bleek dat mijn bloedwaarden en mijn darmstelsel niet optimaal waren, tevens waren de sporen van de ziekte van lyme in mijn bloed ook activeren dan normaal.

Samen hebben we een behandelplan opgesteld waarin mijn voeding is aangepast en mijn lichaam is versterkt dmv natuurlijke supplementen. Daarnaast heb ik ook zuurstof therapie gehad wat een positief effect had op mijn gehele lichaam.

Ik ben 9 maanden in behandeling geweest bij Simone en tot op heden voel ik mij weer een fit mens die alles aan kan.

Mijn dank is groot.

Groeten,

Fabian

Fabian Duursma

De nieuwe eetgewoonten maken nu deel uit van onze normale leven.

7 september 2022

Al jarenlang heb ik problemen met mijn digestief systeem en na meerdere artsen, immunologen en allergisten in NYC, kwam ik bij Simone, een oud klasgenoot, terecht. Afgelopen Juli ben ik gestart met het behandelingsplan dat Simone me heeft voor geschreven: lactose, gluten en granen vrij en koolhydraat arm.

Geweldige recepten en tips, makkelijk te volgen en te maken. Binnen een paar weken begon ik me al veel beter te voelen en was ook nog eens 6 kilo (in 4 weken afgevallen).

Mijn familie at lekker mee (alleen voor mijn active 17 jarige zoon voegde ik extra koolhydraten toe). Voor mijn man, echter heeft dit dieet plan, samen met dagelijks sporten, zijn cholesterol naar een all time low gebracht. Zodanig, dat hij naar lange tijd eindelijk geen medicijnen tegen hoog cholesterol meer hoeft te gebruiken.

We zijn van plan om gewoon door te gaan met dezelfde eet instructies, die nu deeluitmaken van onze normale eetgewoonten.

Simone hartelijk dank voor je goede begeleiding en instructies. Tot gauw,

Karin Boerkamp

Het traject is breed aangepakt met goed resultaat

29 augustus 2022

Via via ben ik bij Simone terecht gekomen omdat ik last had van warmte urticaria en erg vermoeid was. Voor de warmte urticaria was ik eerder bij een allergoloog geweest, maar daar kreeg ik alleen maar antihistaminica voorgeschreven terwijl ik liever op zoek ging naar de oorzaak. Na veel verschillende testen kwamen we er o.a. achter dat ik een aantal voedselallergieën had en dat mijn cortisol niet op orde was. Het traject is breed aangepakt d.m.v. het uitsluiten van gluten, koemelk en kippenei eiwit en het inzetten van diverse therapieën (infrarood, lichttherapie en IHHT) en verschillende supplementen. De warmte urticaria heb ik nooit meer gehad en geleidelijk aan werd mijn vermoeidheid ook beter en hoef ik geen middagdutjes meer te doen. Na bijna een jaar in therapie te zijn geweest voel ik mij weer topfit en ben ik ook nog eens 5 kilo afgevallen door een gezondere levensstijl. Ik ben echt superblij dat ik dit traject gevolgd heb. Simone is daarbij een erg betrokken en deskundige therapeut, met een hoop positieve energie!

Liane Meijer

Een aanrader voor iedereen!

18 januari 2022

Na heel veel behandelingen geprobeerd te hebben, waardoor ik soms maar heel kort opknapte, ben ik uiteindelijk bij Simone terecht gekomen en ervaar ik een stijgende lijn in mijn herstel. 8 jaar geleden kreeg ik de diagnose ziekte van Lyme. Hierdoor ben ik er achter gekomen dat je dit breed moet aanpakken voor enig herstel, ontgiften, immuunsysteem versterken etc. Bij Simone ben je hierdoor aan het juiste adres, zijn verschillende aanpakken mogelijk in haar therapieplan.

Voor mensen met de ziekte van Lyme kan ik uit eigen ervaring zeggen: elke behandelaar zegt dat ze je kunnen helpen maar bij Simone maakt ze haar woorden waar in daden. Een aanrader voor iedereen die aan zijn gezondheid wil werken en weer fitter in het leven wil staan.

Anneke

Soms is er alleen een tolk nodig.

23 december 2021

Na een leven lang mezelf proberen aan te passen aan mijn omgeving, een diagnose ASS (waarbij o.a. klachten als snel overprikkeld en altijd een vol hoofd), kwam ik via een vriendin bij Simone terecht.

Simone heeft me laten zien wat de oorzaak is van mijn klachten. Het werd al snel rustiger in mij hoofd. Ook ben ik stressbestendiger, minder vermoeid en vrolijker. Dit zou ik iedereen gunnen!!! Voor mij is dit nog maar het begin (nu 2 maanden bezig), maar op dit moment voel ik veel dankbaarheid voor de kennis en bevlogenheid van Simone en haar collega’s! Het is alsof ik de taal heb gevonden om met mijn lichaam te communiceren. Soms is er alleen een tolk nodig.

Ciska Beens
5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 25 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Schrijf hieronder jouw recensie