Referenties & Recensies

Een aanrader voor iedereen!

Rated 5 out of 5
18 januari 2022

Na heel veel behandelingen geprobeerd te hebben, waardoor ik soms maar heel kort opknapte, ben ik uiteindelijk bij Simone terecht gekomen en ervaar ik een stijgende lijn in mijn herstel. 8 jaar geleden kreeg ik de diagnose ziekte van Lyme. Hierdoor ben ik er achter gekomen dat je dit breed moet aanpakken voor enig herstel, ontgiften, immuunsysteem versterken etc. Bij Simone ben je hierdoor aan het juiste adres, zijn verschillende aanpakken mogelijk in haar therapieplan.
Voor mensen met de ziekte van Lyme kan ik uit eigen ervaring zeggen: elke behandelaar zegt dat ze je kunnen helpen maar bij Simone maakt ze haar woorden waar in daden. Een aanrader voor iedereen die aan zijn gezondheid wil werken en weer fitter in het leven wil staan.

Anneke

Soms is er alleen een tolk nodig.

Rated 5 out of 5
23 december 2021

Na een leven lang mezelf proberen aan te passen aan mijn omgeving, een diagnose ASS (waarbij o.a. klachten als snel overprikkeld en altijd een vol hoofd), kwam ik via een vriendin bij Simone terecht.
Simone heeft me laten zien wat de oorzaak is van mijn klachten. Het werd al snel rustiger in mij hoofd. Ook ben ik stressbestendiger, minder vermoeid en vrolijker. Dit zou ik iedereen gunnen!!! Voor mij is dit nog maar het begin (nu 2 maanden bezig), maar op dit moment voel ik veel dankbaarheid voor de kennis en bevlogenheid van Simone en haar collega’s! Het is alsof ik de taal heb gevonden om met mijn lichaam te communiceren. Soms is er alleen een tolk nodig.

Ciska Beens

Ben heel blij met het bereikte resultaat. Bedankt Simone.

Rated 5 out of 5
8 februari 2021

Na het ontbijt, na de lunch, na de warme maaltijd. Ik wil maar een ding.
Op de bank gaan liggen onder een dekentje en slapen.
Is dit het dan na 41 jaar werken?
Via mijn nicht in contact gekomen met Simone Meijer. De orthomoleculair therapeut had het vrij vlot bij het rechte eind.
Ik knapte zienderogen op. De bank had ik niet meer nodig voor mijn dutjes.
Had mijn leven weer terug. Energie genoeg om weer van alles te ondernemen.
Ben heel blij met het bereikte resultaat. Bedankt Simone.

Anneke

Het was absoluut de moeite waard en ik prijs Simone aan bij wie het maar wil horen.

Rated 5 out of 5
8 februari 2021

Via de website van Delphin Balance kwam ik terecht bij Simone. Het is een van mijn beste beslissingen ooit geweest. Ik kwam met chronische vermoeidheidsklachten, een hoop lichamelijke klachten en ook een hoop overgewicht aan bij Simone in oktober 2018. Nu, ruim 2 jaar verder, ben ik na veel pillen, poeders, onderzoekjes, drankjes, aangepaste eetgewoonten en vooral na een heleboel goede adviezen een fit en veel slanker mens. Het was absoluut de moeite waard en ik prijs Simone aan bij wie het maar wil horen.
Simone zelf is een energieke, vrolijke, erg leuke vrouw, die door haar tomeloze inzet en behoefte aan altijd verder gaand onderzoek naar oorzaak en gevolg iemand is die doordringt tot de kern van de problemen/klachten die je hebt. En dat is een unicum in deze snelle, maar vooral vluchtige wereld!!
Simone dank daarvoor.

Fenje

Ik heb veel gehad aan de begeleiding, de kennis en de gedrevenheid van Simone.

Rated 5 out of 5
8 februari 2021

Al een flinke tijd had ik toenemend last van darm- en buikpijnklachten en een gebrek aan energie. Een darm- en bloedonderzoek via de huisarts gaf geen duidelijke verklaring voor de klachten en ik kreeg de diagnose PDS. Vanuit de overtuiging dat er meer te meten en te onderzoeken moest zijn, kwam ik via-via bij Simone terecht. Na een prettig en uitgebreid telefoongesprek waarin Simone de hulpvraag verhelderde, volgde op basis van een aantal ingevulde formulieren een intake waarin Simone alle mogelijkheden tot onderzoek uitgebreid uitlegde. Ik besloot tot een uitgebreid en volledig onderzoek. Dit brengt de nodige kosten met zich mee, maar ik heb ervaren dat een uitgebreide analyse een ontzettend waardevolle opmaat is om je gezondheid grondig aan te pakken. In een uitgebreid rapport kwam het nodige aan het licht. Een forse glutenintolerantie bleek een belangrijke oorzaak te zijn voor mijn verstoorde darmflora, de buikpijn en het gebrek aan energie. Na een intensief traject, waarin ik al snel verbetering merkte, was ik na een half jaar klachtenvrij en had ik weer volop energie.
Simone verstaat de kunst om ingewikkelde materie te vertalen in begrijpelijke taal en concrete tips en adviezen. Om je voedings- en leefpatroon ineens zó rigoureus aan te moeten passen is een ingrijpend proces, maar Simone blijft in contact, moedigt aan, maar remt ook af als het nodig is. Ik heb veel gehad aan de begeleiding, de kennis en de gedrevenheid van Simone. Ze gaat voor het optimale resultaat en haar betrokkenheid is groot. Ik ben ontzettend blij met de inzichten die ik heb gekregen en met het uiteindelijke resultaat

Nynke

Wat testen, voeding, kundige kennis over suppletie wel niet kan doen! Voor ons een nieuwe ervaring!

Rated 5 out of 5
20 januari 2021

Mijn man (ondernemer) en ik (verpleegkundige) en onze zoon hebben een uitstekende ervaring bij Simone.
Onze zoon had extreme last van acne, huidtherapeuten en crème’s hielpen onvoldoende, maar door de doeltreffende behandeling bij Simone dmv voeding, suppletie en testen(darm, voedselallergie) is onze zoon bijna van zijn acne af. Hartelijk dank!!
Mijn man had regelmatig last van hoofdpijn en verminderde energie. Dit is nu veel minder geworden. Hij heeft meer energie en de hoofdpijn is minder vaak en hevig. Het vraagt de nodige aandacht om de behandeling goed te doorlopen, maar dit is zeker de moeite waard.

Ook ik heb een goede professionele ondersteuning en behandeling van Simone gehad wat zeker heeft geholpen bij diverse klachten. Ik heb mijn hooikoortsklachten, waar ik al een tijd mee zat weer in de hand en mijn extreme vermoeidheid, rusteloosheid en slaapproblemen zijn weg. Simone is zeer kundig, heeft aandacht voor de klacht en de mens erachter en geeft graag toelichting over de werking. Erg fijn! Een aanrader!!
Wat testen, voeding, kundige kennis over suppletie wel niet kan doen! Voor ons een nieuwe ervaring!

Anoniem

Fijn om weer energiek en sterk te voelen.

Rated 5 out of 5
13 januari 2021

Ik ben naar Simone gegaan omdat ik al eerder goed ervaringen met haar had op gebied van antwoorden vinden en behandelplan voor gezondheidsklachten.
Wederom de stap gezet omdat ik mij al langere tijd niet goed voelde en geen antwoord kreeg op mijn vragen via mijn arts.
Bij Simone een begin gemaakt met een aantal testen en al snel werd bevestigd waarom ik me zo voelde.
Simone verstaat haar vak, een luistert oor en integere benadering voelen voor mijn heel prettig en vertrouwd.
Inmiddels eerste stappen gezet in het behandelplan en in een korte tijd enorme stappen gemaakt in gezondheid verbetering. Fijn om weer energiek en sterk te voelen.

Christa

Ik ben heel dankbaar dat ik dit traject doe en geniet er ook van.

Rated 5 out of 5
12 januari 2021

Eind vorig jaar ben ik in contact gekomen met Simone. Ik ben op zoek gegaan naar iemand die mij kon helpen met mijn klachten. Al jarenlang worstel ik met mijn gezondheid; ik eet gezond, sport, beweeg en ik heb vaak “iets”. Mijn voornaamste klachten zijn vermoeidheid, “ineens” gediagnosticeerd met astma, veel darmproblemen, lusteloos, dikke buik en nooit fit wakker worden. Huisarts kon niets voor me betekenen, want die ging niet verder onderzoeken.
Mijn 1e contact met Simone heb ik als heel plezierig ervaren, ze is open, communiceert duidelijk en had direct een mogelijke verklaring voor mijn klachten. Het voelt zo fijn om begeleidt te worden door haar, ze is erg betrokken in mijn welzijn. Na grondige onderzoeken ontvang ik een uitgebreid rapport en stappenplan. Ik zit nu in eind fase 1, detoxfase en ik voel me al veel beter, ik ben al wat buikvet kwijt, geen darmissue meer gehad en ik heb mijn astmamedicatie niet meer hoeven gebruiken. Ik word ook al fitter wakker. Ik ben heel dankbaar dat ik dit traject doe en geniet er ook van.
Simoen helpt me, ondersteunt me in het hele proces en ze neemt elke keer de tijd voor me. Ik wil iedereen aanraden om met haar te gaan samenwerken om fitter te worden!

Corien

Mijn ervaring bij Simone van Delphin Balance.

Rated 5 out of 5
12 januari 2021

Ik ben een 72 jarige vrouw die, tot het afgelopen voorjaar, meestal fit, gezond en zonder klachten door het leven ging. Met lange wandelingen, fietstochten en maandenlange vakanties met de camper, vulden wij onze vrije tijd na de pensionering. Heerlijk!
Tot halverwege de maand mei van 2020 en dat had niets met Covid 19/ Corona te maken.
Van de ene op de andere dag kreeg ik ernstige pijnklachten in de spieren en gewrichten van mijn armen en benen en een pijnlijke stijve bovenrug en nek.
Zoekend op internet dacht ik dat het reuma was en dat dacht mijn huisarts ook.
Pijnklachten die vooral ‘s nachts en ‘s morgens niet te harden waren. Slapen was er niet bij.
Met bezoeken aan mijn huisarts, bloedonderzoeken, fysiotherapie en vooral veel zware pijnstillers zoals Naproxen, Advil en Brufen, zo ben ik een groot deel van de zomer doorgekomen.
Uit de bloedonderzoeken bleek geen reuma, maar wat dan wel?
Gedurende de zomer heb ik 2 x een prednisolonkuur gekregen, heerlijk een verademing een poosje zonder pijn en lekker slapen. Maar…. als de tabletjes op waren, kwam de pijn in hevige mate weer terug. Vreselijk!
De fysiotherapie had weinig tot geen effect.
Onderzoek door de reumatoloog gaf ook geen duidelijkheid.
Nog meer pijnstillers, die ook niet hielpen de pijn te verlichten.
Vanaf begin augustus heb ik mijn heil gezocht bij een osteopaat, (voor mij een veredelde fysiotherapeut).
Haar behandelingen en massage gaven verlichting. Heerlijk!
Zij attendeerde mij op de connectie tussen mijn huidige klachten en mijn al jaren lang bestaande darmklachten.
Het kon wel eens met elkaar te maken hebben.
Haar advies om naar een orthomoleculaire therapeut te gaan heb ik opgevolgd.
Ik ben gestopt met alle pijnstillers.
Na mijn aanmelding bij Delphin Balance, begin november, was ik al snel aan de beurt en na de intake bij Simone is een deel van de behandeling meteen in gang gezet.
Uit de ontlasting, speeksel en bloedonderzoeken kwamen tekorten naar voren, die aangevuld moeten worden. Tekorten die in de reguliere geneeskunde niet onderzocht worden en waar dus geen aandacht aan besteed wordt.
Daar zijn we snel mee gestart, een hele tas vol met capsules en drankjes.
Omdat alle onderzoekuitslagen besproken en uitgelegd worden en alle informatie ook via de mail bij mij binnenkomt, kan ik dat nalezen en begrijpen.
Het traject vergt tijd, ik heb nog nooit van mijn leven zoveel tijd aan mijzelf en mijn gezondheid besteed, maar wel met middelen uit de natuur, dus geen medicijnen die je lichaam vergiftigen.
Nu, begin januari 2021, voel ik me al veel beter, heb nog wel pijn, maar die is niet te vergelijken met de pijn die ik de afgelopen zomer heb moeten doorstaan.
Ik zie er beter uit en heb bijna mijn oude energieniveau weer terug.
Mijn ervaringen met Happy Gut/ Delphin Balance en dus met Simone:
Vakkundig, prettig, hartelijk, doortastend en niet te vergeten, altijd tijd voor een antwoord en een advies op mijn vragen via de app of de mail.
Jammer dat de zorgverzekeringen niet een ruimere vergoeding voor de natuurgeneeskunde uittrekken. Maar wie weet wordt dat ooit anders.
Op deze manier investeren in je eigen lijf en gezondheid loont zeker de moeite.
Er gaat uiteindelijk niets boven een goede gezondheid!

Anneke Esser- Kombrink

Ik voel me fitter en energieker

Rated 4 out of 5
24 april 2019

Al een tijd had ik last van visuele problemen. Een jaar geleden kreeg ik de diagnose Alzheimer. Een probleem met het verwerken van visuele informatie (PCA).Via onze dochter werd ik in contact gebracht met Simone Meijer. Er zou een verband kunnen zijn met de ziekte en leefstijl. Ik dacht dat ik gezond leefde; niet roken, niet drinken en veel bewegen. Toch bleek dat aan mijn manier van eten nog wel wat te verbeteren viel. Onder andere het innemen van suikers moest terug gedrongen worden. Simone heeft me begeleidt in het nemen van stappen naar een gezondere manier van eten. Daarnaast werden verschillende soorten supplementen ingezet. Het resultaat is dat ik me fitter en energieker ben gaan voelen.

Frank
4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 17 reviews)
Uitstekend82%
Heel goed18%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Schrijf hieronder jouw recensie
    Cart