Pakketten

Als je klachten hebt, wil je weten wat er aan de hand is. Daarom start een behandeling altijd met gedegen onderzoek. Vooral als je al jaren met klachten of ongemakken rondloopt, wil je de oorzaak inzichtelijk hebben.

Als je weet wat er aan de hand is, kun je direct met scherp schieten. De aanpak van een voedselovergevoeligheid is geheel anders dan een ziekteverwekker in je darm of bijvoorbeeld een borreliose-infectie.

Na een telefonische intake van 30 minuten bekijken we welke onderzoeken bij jouw klachtenbeeld gedaan moeten worden. De intake en uitleg van de laboratoriumtesten worden berekend als een half uursconsult.

Ik kies niet voor half werk. Dit houdt dat we kijken naar voeding, leefstijl, homecare en vaak wordt een ondersteunende behandeltherapie ingezet. Deze informatie komt in je eigen behandelplan te staan, en ook welke supplementen je gaat gebruiken en waarom. Verder behandel ik vanuit de oorzaak, niet vanuit het symptoom. Zo ben je er niet alleen nu weer snel bovenop, maar komen je klachten ook gewoon niet meer terug. En zo hoort het!

We passen bij elkaar als je

We passen niet bij elkaar als je

Je krijgt bij mij

En vooral: ik neem je klachten serieus.

Ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op.

Darmflora en voeding Basispakket

Uitgebreide Darmflora
(inclusief parasieten) en voeding

Eczeem en
huidklachten

Stress en
Vermoeidheid

Cyclus en
Vruchtbaarheid

Lyme
Protocol

Gezond
op Gewicht

Prikkelbare Darm Syndroom / Spastische darm

Autisme en
ADHD

Losse onderzoeken

Hertesten

WILT U EINDELIJK VAN UW LICHAMELIJKE KLACHTEN AF?
MAAK DAN DIRECT EEN AFSPRAAK