Body Boost Bed

Body Boost Bed

Hoe werkt de Body Boost Bed

Naarmate we ouder worden vertraagd de activiteit in onze cellen, maar ook de stofwisseling en  de werkingvan het lichaam. Hierdoor verliezen we onder andere spiermassa en soepelheid van de huid.

De body boost bed kan zorgen voor reactivatie van alle cellen, waardoor het lichaam beter in staat is om voedingsstoffen te vervoeren in het lichaam,maar ook beter in staat zal zijn om afvalstoffen te scheiden. Daarnaast kan worden gezorg voor het versnellen en verbeteren van de stofwisseling en het genezingsproces.

Licht is naast gezond eten en zuurstof een belangrijke voedingsbron voor de cel.Licht zorgt voor de aanmaak van vitamine D, dat je kan zien als het motortje dat je lichaam op celniveau in beweging houdt. Steeds vaker worden chronische aandoeningen gekoppeld aan een vitamine D tekort. Tijdens de behandeling wordt geen UVA geproduceerd dus iedereen kan de behandeling veilig ondergaan.

De warme luchtstroom van de welltherm zorgt voor een aangenaam gevoel tijdens de behandeling.

Het LED licht van de Body Boost Bed

De BBB maakt gebruik van 6750 lampen met blauw, rood en infrarood licht die geen warmte afgeven.

Deze kleuren hebben de volgende werking;

Blauw licht is anti-bacterieel en helpt bij het doden van bacterien die acne en oneffenheden op de huid veroorzaken.

Rood licht helpt bij het aanmaken van collageen en elastine en helpt vanwege de ontstekingsremmende werking bij het verminderen van pijn, ontstekingen en roodheid op de huid.

Infrarood licht helpt ook bij het aanmaken van collageen en elastine, maar ook bij het ontspannen en verlichten van spieren, verkrampingen en  verkrampingen door bijvoorbeeld artrose.

Daarnaast helpt infrarood licht bij het verbeteren van de bloedsomloop.

Tarieven

Body Boost Bed € 22,50 per sessie