Referenties & Recensies

Goede ervaring

Rated 5 out of 5
30 augustus 2018

In onze “reguliere geneeskunde” zijn niet altijd voor alle kwalen en/of hinderlijke klachten oplossingen aanwezig. Ook komt het voor dat de ingezette therapie niet voldoende aanslaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan chronische vermoeidheid of onverklaarde langdurige buikklachten. In dergelijke gevallen kan het zinvol zijn om over de grenzen van de reguliere geneeskunde heen te kijken. Afhankelijk van het type probleem attendeer ik mijn patiënten op de mogelijkheid om op een alternatieve wijze naar hun klachten te laten kijken.Hierbij heb ik goede ervaringen en vertrouwen in de wijze waarop Simone Meijer (met goede theoretische onderbouwing van haar aanpak) de patient/client in kaart brengt en adviseert /behandelt. Hier kan met recht worden gesproken van een complementaire aanpak.

Albert Hingstman

Geweldig!!

Rated 5 out of 5
29 augustus 2018

Op onregelmatige tijden in de jaren 2015 tm 2017 had ik veel last van maagpijn en buikpijn. Soms moest ik ervan overgeven. Ook ben ik een paar keer flauwgevallen van de pijn. Na 1 tot 1,5 dag pijn zat ik nog wel 2 of 3 dagen niet lekker in mijn vel.Vanaf half februari 2018 volg ik een aangepaste leefstijl op jouw advies en na die tijd is de pijn er bijna niet meer. En als die er al is, dan niet meer zo heftig en lang.Geweldig!!

Referentie patient

Ik ben reuze blij met haar.

Rated 5 out of 5
29 augustus 2018

Na jarenlang zonder veel resultaat het nodige in- en buiten het gangbare medisch circuit te hebben geprobeerd, kwam ik bij Simone. Ik had een sterk ondergewicht, weinig kracht en heel weinig energie. Het contact met Simone voelde direct goed. Zij stelde een trainingsprogramma voor me op en we trainden 1x per week. Het ging steeds beter. Mijn kracht kwam wat terug en ook mijn gewicht nam weer toe.Simone is heel erg gemotiveerd, zet echt alles op alles, blijft zoeken naar verbeteringen en zet zo nodig andere disciplines in. Je kan bij haar ook altijd terecht met je vragen. Ik ben dan ook reuze blij met haar. Ze is voor mij geweldig.

Klant

Zeer effectief

Rated 4 out of 5
29 augustus 2018

Simone heeft een opleiding op het gebied van gezondheid, met name op het gebied van de invloed van onze leefwijze op ons spijsverteringsstelsel, en de effecten die dat heeft op ons welzijn. Ze is supervriendelijk, neemt de tijd om naar je te luisteren en zal je niets trachten te adviseren wat je zelf niet wilt. In dat geval zal ze aangeven dat het weinig of geen zin heeft om door te gaan.Door haar kennis en studie (die nog steeds verder gaat) legt ze de vinger precies op de zere plek en krijg je een perfect op maat gesneden advies dat zeer effectief is.

Consult patient Happy Gut

Chapeau Simone en ga zo door!

Rated 5 out of 5
20 april 2018

Als docent aan mijn opleiding Trainer Hormoonfactor, viel mij de sprankelende Simone Meijer meteen op. Ze is analytisch sterk en tegelijkertijd een ‘mensen-mens’, waardoor zij cliënten meteen het gevoel geeft dat ze serieus genomen worden en in goede handen zijn.Het is voor mij een feestje om de succesverhalen terug te horen van tevreden cliënten die via de Hormoonfactor bij haar onder begeleiding zijn gegaan. Chapeau Simone en ga zo door!

Ir. Ralph Moorman
4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 15 reviews)
Uitstekend80%
Heel goed20%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Schrijf hieronder jouw recensie
    Cart