Wie is Simone Meijer

Simone Meijer Expert in Orthomoleculaire Geneeskunde

Meer dan 15 jaar ervaring

“Na meer dan 15 jaar in dit vak heb ik gezien dat onverklaarbare klachten soms een heel andere oorsprong kunnen hebben en pas aan het licht komen wanneer alle facetten van de levenswijze blootgelegd worden. Je voeding, je leefgewoonten, beweging, je situatie en wat er dagelijks van je gevraagd wordt. Pas als je het hele plaatje bekijkt, kan je echt op zoek. Hiervoor heb je ook de juiste kennis nodig. Iets waarvoor ik me de afgelopen jaren hard ingezet heb. Continue bijscholing heeft ervoor gezorgd dat ik inmiddels heel breed ben opgeleid en expertise heb op het vlak van onder andere: voeding, lifestyle, coaching, darmtherapie, hormonen, beweging en veel meer. Dit alles met het streven om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen en begeleiden naar hun persoonlijke doelen en een klachtenvrij leven. Hoe mooi is dat!”

Meer dan 1500 mensen geholpen

“In de afgelopen 15 jaar heb ik meer dan 1500 mensen (van buurvrouw tot business) mogen helpen. Vaak zijn het mensen die al veelvuldig van het (medicijn)kastje naar de muur zijn gestuurd en waar artsen geen uitsluitsel kunnen geven. Ontzettend frustrerend en onacceptabel!
Hierbij heb ik dagelijks het voorrecht om mensen met zeer uiteenlopende klachten of wensen (ziektebeelden, overgewicht, hormonale verstoringen, darmproblematieken) te mogen begeleiden naar een oplossing. Ik kan met trost zeggen dat bij 99% van alle mensen die ik de afgelopen jaren heb geholpen, de klachten sterk zijn verminderd en vaak helemaal verholpen. Een beloning die mijn werk heel erg bijzonder en dankbaar maakt.”

Een plan op maat

Elk uur is weer verschillend (van hormonale meting, tot burn-out coaching, overload training of bespreking van een lab-test of darmtest). In samenwerking met diverse professionals – onder andere: Rineke Dijkinga (zie onze vermelding in het laatste boek ‘Voeding en Hormonen’) Ralph Moorman (van de bestseller ‘De Hormoonfactor’), collageentherapeuten, cosmetische tandartsen, haptonomen en innerlijke kind therapeuten – krijgt iedereen de ondersteuning en hulp die nodig is. Want geen mens en geen leven is hetzelfde. 

Kortom, hoe persoonlijk wil je begeleid worden?

Verder zoeken waar anderen ophouden

“Samen met een gespecialiseerd lab hebben we de beschikking over een 60-tal testen (basis-screening darm, parasietentesten, hormoondiagnostiek in speeksel voor vrouwen/mannen, voedingsscreening, helicobacter pylori, schildklierprogramma, etc.). Met deze testen kunnen we een complete lichamelijke analyse uitvoeren en dieper op jouw situatie ingaan. Meten is immers weten.”

“Als mental coach begeleiden mijn team en ik ook mensen met burn-out of depressies. Ook het bedrijfsleven heeft zijn weg naar ons gevonden om preventief ziekteverzuim en bewustwording aan te bieden binnen het bedrijf. Een fitte werknemer die een uitgebalanceerde lunch eet, geeft deze energie ook door aan zijn geleverde arbeid en is minder vaak ziek.”

Van fysiek ‘oud’, naar bruisend van energie

“Ik put oneindig veel energie uit de bijzondere resultaten die ik boek bij mensen die al jarenlang kampen met klachten, chronische pijnen, auto-immuunziektes, maar ook mensen die benieuwd zijn naar meer uit het leven of lichaam halen. Hoe mooi is het om te zien dat iemand fysiek ‘oud’ bij je start, zonder energie en met klachten, zich na verloop van tijd weer jonger voelt, er ook zo uitziet, weer complimenten krijgt en bruist van de energie.”

Mijn persoonlijke ontwikkeling en geluk was niet mogelijk geweest zonder mijn fantastische gezin, onze lieve Anneke en alle dierbare mensen om me heen.”

Wil je graag gezond oud worden?

Dan is het advies om daar jong mee te beginnen. En dat moment, is elk moment. Wij heten je graag welkom in onze praktijk.