XPO Boost

XPO Boost – Lichttherapie tegen pijn

Weinig energie?

Als we eerder zouden leren hoe we gezonder kunnen leven, en hoe ons lichaam werkt, zouden veel minder mensen ziek zijn. Weet u dat wij  ca. 60% energie uit licht nodig hebben? En dat slechts ca. 40 % van onze energie direct uit ons (stoffelijke) eten komt?

Wat is de Low Level Laser Therapie?

Low Level Laser Therapie (afgekort LLLT) is een wetenschappelijk geteste behandelmethode. LLLT stimuleert het zelf genezend vermogen van het lichaam door middel van lichtfrequenties. In je lichaam zitten cellen. Deze cellen heten mitochondriën. Ze nemen deze specifieke lichtbundels van de LLLT op en zorgen voor meer energie in de cellen. De ‘batterij’ van de cellen wordt weer opgeladen, waardoor pijn steeds meer naar de achtergrond gaat. LLLT is een effectief middel gebleken in de strijd tegen tal van ziekten en aandoeningen.

Pijnverlichting

… bij fibromyalgie, artrose, ischias, jicht, een whiplash, reuma, hoofdpijn…

We hebben vaak in ons leven pijn. Pijn is een waarschuwingssignaal. Het vertelt de hersenen dat er iets mis is. Misschien is er een wond of ontsteking of heb je je verbrand. Door pijn kun je er snel bij zijn. Je zorgt voor de pijnlijke plek en voorkomt dat de pijn erger wordt.

Maar soms gaat pijn niet meer weg. Er kan een aandoening of letsel zijn waardoor er sprake is van constante pijn. Chronische pijn. Vaak is er een oorzaak, maar soms ontstaat pijn ook zonder aanwijsbare lichamelijke oorzaak. Doffe of stekende pijn. Drukkende, brandende, trekkende of krampende pijn. Soms op een aanwijsbare plek, soms in een groot gedeelte van het lichaam.

Pijnbestrijding

Pijn kan ervoor zorgen dat je niet het leven kan leiden dat je wilt leiden. Je gaat je leven soms letterlijk ‘lijden’. Gelukkig bestaat er pijnbestrijding. Zowel voor intensieve pijn als voor lichte pijn. Pijnbestrijding zorgt ervoor dat je pijn als minder heftig ervaart. De pijn wordt verlicht. Want hoewel pijn een belangrijk symptoom is – het geeft immers aan dat er iets mankeert aan het lichaam – is minder pijn voor veel mensen een voorwaarde om weer normaal te functioneren. Om weer te kunnen werken, te bewegen. Om weer te leven.

De meeste patiënten merken na twee tot vier behandelingen al verbetering. Zo verminderen de pijn en de zwelling op de plaats van het letsel sterk. Chronische aandoeningen hebben meer behandelingen nodig.

Er is geen enkele therapie of behandeling die 100% resultaat oplevert. Maar uit wetenschappelijk onderzoek onder meer dan 4.000 patiënten blijkt dat de behandeling met een Low Level Laser-apparaat in 95% van de gevallen effectief is.

Voordelen van de Low Level Laser Therapie

Met welke pijnklachten kan ik bij jullie terecht?

Wat onze klanten vertellen over het gebruik van de Xpoboost:

Tarieven

We werken met 10 tienkaarten voor de XPO Boost, de Bemertherapie, de Infrarood cabine en de IHHT.

Een behandeling kost 29,95€ voor 1 behandeling. De Bemer loopt standaard mee tijdens de behandeling. Een Bemer behandeling kost 19,95€ voor 1 behandeling.